logo-small.gif

 

På denne siden vil vi etter hvert komme med informasjon
om eskorte- følgebiltjeneste av spesialtransporter.

Snart er vår nye "Big Brother" klar til dyst!

The "name of the game" vil bli M-67

Gjenstår som man kan se en del utstyr og riktig uniformering, så som heldekkende folie over bakside av speilhus, dekknummer på tak, sider, ende og "plogen" i front og ende samt tjenestetype bilen sorterer under, hvilket er Beredskapstjeneste, samme som M-21 og tidligere M-23 (4x4). M-37 (4x4) viste seg å bli av en for svak type til denne oppgraderingen og er tatt ut av tjeneste. M-67 er tidligere M-52 som ble kjøpt inn kun med det formålet for øyet å bygges om. Totalentreprenøren i prosjektet valgte type bil vi skulle ta inn, hvilket ble gjort for deretter å bli sendt til dem.

Alt blikk som f.eks. den "pynte kufangeren i krom" foran og annet "jallamikk" er fjernet og blir fortløpende erstattet med solid herdet stål.

Bilen får i tillegg til vinsjen foran også en bak, strobolights i fanger + " litt rundt omkring" i tillegg til et fullspekket strobolight lyssystem på taket. En "skid plate" i herdet stål er også montert under i tilfelle "uforutsette hindringer" eller "annet man måtte komme til å passere, og/eller over/gjennom". Det er også ettermontert aut. sperre på bakaksel. En del andre oppgraderinger gjenstår før den er ferdig.

Nye bilder vil bli lagt ut når den er helt ferdig. Da vil vi også presentere "trollmennene" og firmaet som har stått som totalentreprenør i dette prosjektet og som har stått bak denne, ikke så rent lite forvandlingen, og kanskje også kommer det en liten historikk.

Hjulene ser kanskje litt små ut men de er faktisk på 35". Vi ønsket i utgangspunktet 37" men iflg. utbygger så burde den også kunne svinge litt på veien også.

Bilen er hevet 5"

Byggeplassenes vaktselskap

Gjør tyven arbeidsledig

StorOslo Sikkerhetstjeneste
Etterstad, Oslo

E-Mail: storoslo@sikkerhetstjeneste.com
URL: http://www.sikkerhetstjeneste.com